fredag 22 februari 2013

Abstinens & myspys

Kinamat

Gogummans mormor och morfar hade abstinens efter gogumman så vi var dit i kväll.
Vi käkade kinamat. Något mysko hände med min mat. Jag beställde enligt nedan:

Är inte så förtjust i friterade bananen så jag valde bort den. Mina föräldrar valde en annan meny som innehöll 3 olika friterade saker och annat medan sambon valde någon gryta med svarta bönor osv.
Mina saker åkte i en påse tillsammans med ris och annat. Mamma å pappas friterade saker åkte i en annan påse, även den med ris å lite annat.

Deras friterade saker var krispiga och knapriga, allt mitt var mjukt, både vårrullen å kycklingen. Mysko! Undrar vad som hände i dessa kassar på vägen hem?

Abstinens?

Gogummans farfar med "ny" tant har nyligen valt bort gogumman (och oss) från sina liv, undrar om farfarn tänker på gogumman något. Han borde ju undra hur hon mår, utvecklas osv. Vi sågs ju ganska ofta tidigare. Det är så overkligt för mig att välja bort barn och barnbarn.

Myspys i solenSåg i någon serie eller liknande på tv en dubbel solstol, vad mysigt! Tänk att ligga i t.ex. denna å gosa på sommaren:


Hittade en annan variant som också var lite kul men ganska opraktisk (om man ska sola) plus att man går miste om en massa gosig närhet.

 
 

Avslutar med lite tankar...


Natti natti!

7 kommentarer:

 1. Konstigt hur man kan välja bort sitt barnbarn...jag längtar tills jag får barnbarn..även om det kommer dröja kram Diana

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det hela känns overkligt! Lider med sambon som saknar sin pappa! Kram

   Radera
 2. mm, undrar vad som hände med din mat
  att välja bort delar av sin familj, åt det ena eller andra hållet är ofattbart enligt mig
  kramar och en fin dag

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad som än hände så vart den inte så kul att äta :) Angåede det andra: Det verkar inte som att blod är tjockare än vatten för endel människor... konstigt nog!
   Kram tbx

   Radera
 3. Jag har två bekanta vars pappor valt bort både sina döttrar och deras barn. I båda fallen har papporna valt att lämna döttrarnas mammor när döttrarna varit vuxna. Jag har så otroligt svårt att förstå hur de kan välja bort både barn och barnbarn, men tänker att de hör till en generation när nästan allt ansvar för barnen låg på mamman och att de därför inte skapat någon egen relation till sina döttrar. När de inte längre har mamman som kan hålla relationen vid liv så dör den bara... Så tragiskt och tänk vad de går miste om!

  Sv. svaren var rätt OK, just därför jag tyckte frågorna kändes som hittepå...

  SvaraRadera
  Svar
  1. I detta fall så växte sambon upp med sin pappa ensam, det var bara dom 2. Oavsett orsak så är det sååå tragiskt när sådant här händer. Ja, tänk vad de går miste om!

   Radera
 4. Tänker efter o finner att det är bara män i min bekantskapskrets (ink. min dotters pappa och min egen far)som gör så, oftast efter att ha träffat någon ny.
  Har män mindre känslor för barn o barnbarn?

  SvaraRadera